Zoek op term

Uniek bij JUMBO Weert Signeersessie topauteurs mét gratis vlaai voor alle klanten!

Sa. 18 Aug. 2018 (ended)

Uniek bij JUMBO Weert Signeersessie topauteurs mét gratis vlaai voor alle klanten!

Uniek bij JUMBO

Signeersessie topauteurs mét gratis vlaai
voor alle klanten!

In het Jumbo-filiaal van Weert zullen op zaterdag 18 augustus tussen 11:00 en 13:00 topauteurs Gaby Rasters en Kyra Rutgers hun succesvolle feelgoodromans Nooit meer bang en Buitenspel gezet signeren.

Beide romans worden door recensenten heuse page-turners genoemd. Bol.com: ‘Nooit meer bang is een boek dat je aangrijpt en niet meer loslaat tot je de laatste bladzijde hebt omgeslagen.’ Chicklit.nl: ‘Een krachtig boek met pakkende boodschappen. Aanrader!’ Rossana Kluivert over Buitenspel gezet: ‘Met veel dynamiek geschreven, wat een héérlijk boek!’ Boekenblogger Iselle Koopmans: ‘Het leest als een soap. Aanrader!’

Sinds de lancering hebben Nooit meer bang en Buitenspel gezet heel veel lezers bereikt. Binnen enkele maanden was de eerste druk volledig uitverkocht en onlangs is de tweede druk verschenen! Ook in de media is er veel aandacht voor de romans, zo besteedden onder andere Flair, Viva, Nouveau, Grazia, Gloss en Story aandacht aan de boeken, die respectievelijk zijn genomineerd voor de ‘Hebban Feelgood Clubprijs 2018’ en ‘De roman van zomer 2018’. 

Bij Jumbo staan de romans in de Boeken Top 15. Wilt u uzelf een boek vol romantiek cadeau doen of iemand verrassen met een gesigneerd exemplaar van Nooit meer bang of Buitenspel gezet? Koop dan op zaterdag 18 augustus, tussen 11.00 en 13.00 uur, een ter plekke gesigneerd exemplaar bij Jumbo aan het Sint Jobplein 2 in Weert. En: de gratis vlaai staat voor u klaar!

VerbergenInformation
gratis
VerbergenJumbo Weert
Jumbo Weert
St. Jobplein 2
6004 JZ Weert
Niederlande