Zoek op term

Haak aan! Bij het Haak & Breicafé

Mo. 3 Okt. 2022 (ended)

Haak aan! Bij het Haak & Breicafé

Week tegen Eenzaamheid bij Bibliocenter 

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 29 september tot en met 6 oktober, organiseert Bibliocenter diverse activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen en extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal! Kom erbij!  

Haak aan! Bij het Haak & Breicafé. Voor iedereen die creatief bezig wil zijn en mensen wil ontmoeten. Maandag 3 oktober om 13.30 uur bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250 en vrijdag 7 oktober 2022 om 14.00 uur bij Bibliocenter Nederweert, Kapelaniestraat 8. 
 
Meer informatie is te vinden op www.bibliocenter.nl/week-tegen-eenzaamheid.

Eenzaamheid 

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich erg eenzaam. De invloed van eenzaamheid is groot. Zeker als het langdurig aanhoudt, leidt eenzaamheid tot gezondheidsrisico’s, minder mee kunnen doen in de samenleving en het gevoel van het tekortschieten van welzijn of geluk. Er kan een vicieuze cirkel ontstaan waarbij deze gevolgen het gevoel van eenzaamheid versterken. Een goede reden om op tijd te handelen! Kijk wat jij kunt doen op www.eentegeneenzaamheid.nl. 

 

VerbergenInformation
Gratis
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande