Zoek op term

Dinnershow: Eddy Wannabe

Sa. 20 Jun. 2020 (ended)Geannuleerd

Dinnershow: Eddy Wannabe

Eddy Wannabe (Ton Wolter) is de imitator van Eddy Wally, de beroemde Vlaamse Schlagerzanger. In Vlaanderen waren er weinig personen die zo lang aan de top hebben gestaan. Hits als “Cherie” (1969) en “Onder je balustrade” (1970)” hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit  te danken aan de hilariteit en zelfspot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Net als Eddy Wally kleedt Eddy Wannabe zich graag opvallend. De laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril het handelsmerk van Eddy Wally. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals “gewéldig”, “wauw”, “super”, en “Is everybody happy?”. Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag…
Om de bekende liedjes van Eddy Wally voort te laten bestaan is er nu een Eddy Wannabe dinnershow die hem ‘serieus’ imiteert (LIVE-GEZONGEN) en eert, want de sound van The Voice of Europe mag nooit verloren gaan.

Dinnershow
Een avond uit waar u geniet van een 4 gangen diner verzorgd door Paul Silvertand van Silverlicious gedurende het optreden. Aanvang 19.00 uur . Prijs € 70,- p.p.

VerbergenInformation
70,-
VerbergenBuitengewoon Tafelen
Dinnershow
Buitengewoon Tafelen
Biest
6001AP Weert
Niederlande
06-513 86 398