Zoek op term

Vrijdagavond Live | David & Eva

Fr. 15 Mär. 2019 (ended)

Vrijdagavond Live | David & Eva

Een akoestisch duo dat soulvolle covers en eigen werk brengt. Rustig, sfeervol en romantisch zijn drie kernwoorden voor dit duo.Deze vrijdag spelen Eva & David naast een set met akoestische nummers ook een set met band! En dat doen ze natuurlijk niet alleen. Hiervoor brengen ze drummer Melvin Hardin en bassist Neville Mastail mee.

Melvin Hardin begon op zijn vierde met drummen en studeerde een aantal jaar geleden af van het een muziekopleiding. Hij speelt voornamelijk funk, soul en hiphop. Normaal gesproken zit hij op de drumkruk bij zijn band Oliver waarmee hij meedeed aan o.a. Nu of Nooit, de bandwedstrijd voor Pinkpop.

Neville Mastail komt uit een muzikale familie en speelt al muziek zo lang hij zich kan herinneren. In 2016 speelde hij met zijn band Tengarra Boys al eens in Paradiso, Amsterdam tijdens de finale van Clash of the Coverbands. Op dit moment studeert hij basgitaar aan het Rock City Institute in Eindhoven. Ook Neville speelt voornamelijk funk en soul. Dit doet hij in zijn band 2BED en in de band Half Moon Bay, die hij samen met David oprichtte.

Het belooft dus een echte Soul Session te worden in de Huiskamer!

Zangeres Eva, geboren in Weert is tegenwoordig vaker te vinden in de huiskamer voor de repetities van musical ‘Graaf van Horne’.

Ook gitarist David heeft een tijdje in Weert gewoond en samen traden ze al vaker op in de stad.

VerbergenTheater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Niederlande
+31495769128