Zoek op term

Beiaardconcert Tiffany Ng

Sa. 22 Aug. 2015 (ended)

Beiaardconcert Tiffany Ng

Op zaterdag 22 augustus a.s. wordt de beiaard in de Weerter Martinustoren bespeeld door de gerenommeerde Amerikaanse beiaardier Tiffany Ng. De Weerter beiaardier Steijns is op dat moment op concertreis met André Rieu’s JSO in Chili. Tiffany Ng speelt onder andere originele Amerikaanse muziek. De Amerikaanse Ng is assistent-professor Beiaard aan de Universiteit van Ann Arbor, Michigan. Zij behaalde haar bachelor Engels en Muziek aan de Universiteit van Yale en studeerde in 2006 met groot onderscheiding af aan de Belgische Koninklijke Beiaardacademie. In de USA is Tiffany Ng bespeler van diverse beroemde carillons. Het concert begint om 15.00 uur en is uitstekend te beluisteren op de terrassen in de binnenstad van Weert.

 

VerbergenInformation
15.00 uur
Gratis
VerbergenSint Martinuskerk
Sint Martinuskerk
Markt
6001 EJ Weert
Niederlande