Zoek op term

Weert Hard Volume II

Sa. 24 Okt. 2015 (ended)

Weert Hard Volume II

Burn The Iris
De herfst van 2006 bracht vijf mannen in de lagere regionen van Nederland samen tot Burn the Iris. Geïnspireerd door grote verscheidenheid aan invloedrijke bands, zoals The Ocean, Isis en Burst, terwijl tegelijkertijd de confrontatie met betrekking tot onderlinge verschillen niet uitbleef. De band zet pittige, pakkende en eigengemaakte grooves neer en heeft momenteel al behoorlijk wat on-stage ervaring te pakken!
Blood of Kings
Blood of Kings is zonder twijfel het best bewaarde hardcore geheim uit Weert. Ze spelen onvervalste Oldschool-Hardcore zoals het bedoeld is; hard, snel en smerig! De combinatie van Eurocore, Beatdown en 80’s Crossover zorgt gegarandeerd voor een feestje in de pit, dus trek je dansschoenen aan, check je tandartsverzekering en zorg dat je er bij bent!

Powerslave
Opgericht in 1997 is Powerslave de eerste Iron Maiden tribute band in Nederland die nog steeds actief is. Door de jaren heen hebben zij een groot aantal optredens gegeven in Duitsland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Daarbij treden zij nog steeds op bij tribute festivals en in grote zalen. 
Defeated Decade
“Defeated Decade maakt nummers met invloeden van Hardcore, punk en metalcore, en alle genres die daar bij horen. We spelen wat we zelf willen en zetten altijd de ‘message’ achter de nummers voorop.”
Defeated Decade probeert alles behalve een dertien in een dozijn band te zijn en laat zich daarom ook inspireren door een groot aantal genres. Dit is dan ook goed te horen aan het geluid dat dit gezelschap weet te produceren. De invloeden van metal, punk en (old school)hardcore voeren de boventoon: een goede reden om je dansschoenen weer eens uit de kast te trekken!
Puyn
Puyn heeft een bijzondere kijk op Punk, Rap en Metal. Dankzij bijzondere vocalen, buitengewone gitaarpartijen ondersteund door pompende drums en groovende baslijnen zorgt Puyn voor een energieke liveshow. De Heideroosjes en Limp Bizkit en een vleugje Rage Against The Machine, zijn bepaalde invloeden die terug te horen zijn in de muziek van Puyn. Puyn timmert hard aan de weg om een naam voor zichzelf te maken. De voorbereidingen voor het opnemen van een professionele demo zijn in gang gezet. Hierop volgend wil Puyn vooral doen waar ze goed in zijn; heel veel live spelen!
 

VerbergenInformation
zaal open 18:30 uur, aanvang 19:00 uur
€ 7,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Niederlande
0495-524269