Zoek op term

Boels Ladies Tour

Fr. 1 Sep. 2017 to Sa. 2 Sep. 2017 (ended)

Boels Ladies Tour

Boels Ladies Tour : Profissionele dames fietsclinic in Weert

 

Weert is etappeplaats van de Boels Ladies Tour, dé internationale wielerwedstrijd voor vrouwen door Nederland (UCI Women’s WorldTour).     Een van de side-events op deze dag biedt enthousiaste en nieuwschierige dames de kans om kennis te maken met de fietssport op juiste tips te krijgen om verder te komen in de fietssport.    Op vrijdag 1 september 2017 finisht de tour in Weert en op zaterdag 2 september vertrekt de volgende etappe vanuit Stramproy. Bij de ca. 120 deelneemsters zijn ook bekende wielrensters.

 

Sportwethouder Geert Gabriëls is blij dat de Boels Ladies Tour Weert en Stramproy aandoet. “Dit is een belangrijk internationaal evenement waarmee (top)sport voor vrouwen wordt gepromoot. We kunnen ons weer eens laten zien als sportstad in de aanloop naar de Europese kampioenschappen Triathlon 2019 die in Weert gaan plaatsvinden.”

Rond dit evenement vinden op beide dagen allerlei activiteiten in de binnenstad van Weert en in Stramproy plaats.

Programma 1 sep

13.30 uur Ontvangst deelnemers "ride with the pro's"bij Theater de Huiskamer, Wilhelminasingel 10b

14.00 uur Start Clinic vanaf de finishlijn aan de Wilhelminasingel

15.45 uur Einde Clinic

16.00 uur Volgen koers 4e in de VIP-paviljoen aan de Wilheminasingel

17.00 uur Finish 4e etappe Boels Ladies Tour

17.15 uur Huldiging etappewinnaar en gele trui drager aan het Raphaëlpad

17.30 uur Start Wielercafé Théâtre du Velo aan het Raphaëlpad

19.00 uur Start "Musical Night"

 

Stramproy 2 september

Om 11.00 uur begint in Stramproy op het Kerkplein de show waarin de teams aan het publiek worden voorgesteld. Rond de klok van 12.00 uur vertrekken de rensters vanaf het Kerkplein. In Stramproy fietsen de rensters nog een rondje. Ze maken hierbij gebruik van het parcours dat Toer- en Wielerclub Stramproy heeft uitgezet voor de Ronde van Stramproy die die middag om 14.00 uur van start gaat met wedstrijden van amateurs/masters, een ploegentijdrit, het open kampioenschap van Stramproy en het clubkampioenschap van Stramproy.

 

Meer informatie

Voor meer informatie: zie www.weert.nl/boelsladiestour, bel met hr. Creemers 06 - 21 59 10 62 of hr. van den Berg 06- 46 44 55of stuur een e-mail naar blt@weert.nl


VerbergenInformation
15.45 uur
VerbergenBoels LadiesTour
Boels LadiesTour
Centrum Weert
6001 GV Weert
Niederlande