Zoek op term

Classics Revival Band

So. 8 Apr. 2018 (ended)Geannuleerd

Classics Revival Band

8 April Bij De Brouwer
De Classics Revival Band!!
Vorig jaar werd het 50 jarig bestaan van de Classics gevierd in stramproy en daar werden ze overvallen door de grote opkomst van fans. Sinds die tijd lijkt het wel op de band is herontdekt in onze regio. Overal waar ze spelen is de zaal stijf uitverkocht aldus Jack Feldt van boekingskantoor Viking.

Een kaartje kost €5,00 en zijn verkrijgbaar bij :
De Brouwer
Oelemarkt 17 Weert

Bistro Koos
Kerkplein 8 Stramproy

Primera Wouters
Oranjeplein (moesel)
Weert.

Wil jij hier bij zijn wacht dan niet te lang met het aanschaffen van je kaartje!!

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat in het Limburgse Stramproy de popgroep The Classics werd opgericht. De band scoorde talloze hits in binnen- én buitenland en hun typische sound kreeg het predicaat “vlaaiensound” mee. Daar waar in Volendam bands als The Cats de titel palingsound kregen toebedeeld, waren het The Classics met hun platenbaas Johnny Hoes die het vlaaiensound stempel kregen.

De zanger vanaf de allereerste oprichting, Harry Broens, is 50 jaar na dato nog bijna wekelijks met zijn band Classics Revival te vinden op podia door het hele land. “Het is bijna niet te geloven maar tegenwoordig spelen we meer Classics nummers dan dat wij ooit gedaan hebben. Van albumnummers tot de B-kanten van de hitsingles”, aldus Broens.


VerbergenInformation
14.00 uur
€5,00
VerbergenDe Brouwer
De Brouwer
De Brouwer
Oelemarkt 17
6001ES Weert
Niederlande
+31622553080