Zoek op term

Voorleescafé 'Boekje open'

Fr. 24 Apr. 2020 Alle Termine ansehen »

Alle geplanten Termine:

  • Fr. 31 Jan. 2020 (ended)
  • Fr. 28 Feb. 2020 (ended)
  • Fr. 27 Mär. 2020 (ended)
  • Fr. 24 Apr. 2020 
Geannuleerd

Voorleescafé 'Boekje open'

Kom in het voorleescafé 'Boekje open' samen met je kleintje(s) zingen, spelen en voorlezen. Dat is genieten voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar! En ontdek de leukste kinderboeken. Voorleescafé 'Boekje open' is gratis en elke laatste vrijdag van de maand tussen 10.30 en 11.00 uur bij Bibliocenter in Weert.

Het is bedoeld voor (groot)ouders met baby's, dreumesen en peuters. Ook pedagogische medewerkers zijn welkom om met een groepje kinderen aan te sluiten. Er is een kopje koffie, thee en limonade.

Samen een boekje lezen - plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen- versterkt de band tussen ouders/verzorgers en kind. Het is leuk en leerzaam. Voorlezen aan kinderen is betekenisvol om vier redenen. Het prikkelt hun fantasie, hun taalgevoel wordt ontwikkeld, het vergroot de woordenschat en voorlezen draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar hoe doe je dat, voorlezen met je kleintje? En welke boekjes zijn geschikt?

Bibliocenter besteedt veel aandacht aan het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Met diverse gratis activiteiten draagt Bibliocenter bij aan het (voor)leesplezier van kinderen en hun ouders, en vergroot daarmee de ontwikkelingskansen van kinderen. Kijk voor meer activiteiten op www.bibliocenter.nl

VerbergenInformation
van 10.30 tot 11.00 uur
Gratis
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande
+31882432000