Zoek op term

GEZOCHT: Jonge creatieve kunstenaars

Fr. 12 Aug. 2022 

 GEZOCHT: Jonge creatieve kunstenaars

Ben jij een echte creatieveling met veel fantasie en knutsel je graag? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en droom jij er van om je werk te laten zien in een echte expositie? Doe dan mee met de workshop Kunst maken geïnspireerd door boeken, met als afsluiting een echte expo in de bieb! Bij Bibliocenter Weert kun je aan de slag gaan met allerlei materialen en de mooiste kunstwerkjes maken.

De workshop wordt begeleid door Gerarda Beumer van Atelier Crea7. Gerarda is docent & coach beeldend. Zij geeft op een kunstzinnige manier les aan jong en oud. Ze nodigt kinderen uit om te experimenteren, te onderzoeken en te ontdekken. 

Workshop: Glas in lood, op 12 augustus 2022 
Een verhaal kun je lezen in een boek, maar een verhaal is soms ook maar een tekening. Een bijzondere manier om een verhaal te vertellen is met een glas-in-lood. We gaan een glas-in-lood tekening maken met zwarte stift. Daarna gaan we knippen en plakken met kleurrijke folie. 

Doe mee!
De workshop vind plaats bij Bibliocenter Weert van 10.30 tot 12.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 per workshop. Reserveer een plaatsje op www.bibliocenter.nl/kunstmaken.

 

VerbergenBibliocenter
Bibliocenter
Bibliocenter
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande