Zoek op term

STEENGOED met LEGO™ - Dieren

Do. 6 Aug. 2020 (ended)

STEENGOED met LEGO™ - Dieren

6 augustus 2020, van 10:30 tot 11:30 uur | Weert, Wilhelminasingel 250 |  Kosten: € 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart.

Wekelijks in de zomervakantie
In de zomervakantie kun je 6 weken lang op donderdagochtend aan de slag met LEGO™. Tijdens de workshops Steengoed kruip je in de huid van een echte ingenieur en bouw je elke donderdagochtend een ander LEGO™ project geïnspireerd door een technisch thema! 

Ontdek de technische geheimen van de natuur tijdens het onderzoeken van biomimetica! We kunnen veel over ontwerpen leren door planten en dieren te observeren. Bouw een machine in de vorm van een lopend insect en laat hem de steilste hellingen beklimmen.

Deze zomerworkshop is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en wordt verzorgd door Mad Science. Waar wacht je nog op? Bouw mee!

Voor de ouders
In verband met de Coronamaatregelen is het niet toegestaan dat ouders aanwezig zijn bij de LEGO™ workshop. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de bibliotheek voorzieningen: rustig een krantje lezen onder het genot van een kopje koffie. (Deze voorzieningen gaan vanaf 1 juli open).

Aanmelden: www.bibliocenter.nl/lego

VerbergenInformation
van 10.30 tot 11.30 uur
€ 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart.
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande
088-2432000