Zoek op term

Cursus Duitse taal en Duitsland

Do. 29 Sep. 2022 (ended)

Cursus Duitse taal en Duitsland

Kennis maken en plezier beleven met de Duitse taal en het land waarin de taal wordt gesproken. Dat kan in de tiendelige cursus bij Bibliocenter Weert. Je leert onze oosterburen beter kennen, verdiept je in hun cultuur, tradities en het alledaagse leven van de mensen in Duitsland. De cursus start op 29 september van 18.30 tot 20.00 uur.

Het land en zijn taal
Tijdens de lessen ‘bezoeken’ we de hoofdstad, maken een rit langs de Romantische Märchenstraße, genieten we van muziek en werpen een blik in de Duitse keuken. Tevens komen onderwerpen als lezen, natuur, reizen en sport aan bod. 
  
Tijdens de bijeenkomsten worden gesprekken gevoerd, informatieve teksten in het Duits gelezen, kijk- en luisteropdrachten uitgevoerd, puzzels en raadsels opgelost. Uiteraard wordt naast het opbouwen van woordenschat aandacht aan de juiste toepassing van de taalregels geschonken. De cursusdocent is Elke Olfe, docente Duits.  

Deelnemen
De cursus start op donderdag 29 september van 18.30 tot 20.00 uur en bestaat uit tien lessen. De kosten bedragen € 65,- inclusief materiaal. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/duitsland  
 

VerbergenInformation
€ 65,- incl. materiaal
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Niederlande