Zoek op term

Amusant Restaurant & Lounge

Amusant Restaurant & Lounge

Restaurant Amusant is een jong bedrijf, dat startte in oktober 2015. Wij, Mark Horsten en Sharon Hendriks, runnen dit bedrijf. In 2010 startten wij een eigen catering genaamd Messcherp Catering. Hier wilden wij laten zien dat eten ook op een andere manier kan. Met name, door herkenbare ingrediënten of gerechten uit elkaar te halen en andere combinaties te maken. Alle producten worden vers bereid. Hierdoor is het resultaat heel verassend, maar blijft het heel toegankelijk voor iedereen.

Amusant borduurt voort op Messcherp Catering. Wij stappen af van het traditionele 2 of 3 gangen menu. Je kunt er gedurende de avond naar eigen behoefte gerechtjes kiezen. Dat wil zeggen dat je na elk gerechtje kiest of je nog trek hebt in een volgend gerechtje. Het aantal gerechten en in welke volgorde, bepaalt de gast zelf. De gerechtjes zijn kleiner dan een voorgerecht maar groter dan de amuse.
De dinerkaart bestaat uit 4 vlees- ,4 vis-, 4 Vega gerechtjes en 3 desserts. De dinerkaart wisselt iedere 2 maanden. Hiermee introduceert Amusant het moderne eten in een relaxte omgeving.

Overdag biedt Amusant de mogelijkheid om te lunchen. Ook hier stapt Amusant af van het traditionele belegde broodje of de maaltijdsalade. Je kunt zelf je lunchparade samenstellen bestaande uit kleine broodjes, kleine soepen. De lunchkaart bestaat uit 18 kleine lunchgerechtjes, ook deze wisselt mee met de dinerkaart.

Vanuit het Loungegedeelte kun je lekker komen borrelen onder het genot van een lekker glas wijn, speciaal bier of een cocktail, met daarbij keuze uit de loungekaart. De loungekaart bestaat uit een 8 tal verschillende hapjes, lekker voor bij de borrel.

Amusant is gunstig gelegen in het voormalige gemeentehuis van Weert. Direct aan een grote parkeerplaats met daaronder een parkeergarage. Een fietsenstalling is voor de deur. Het ligt op loopafstand van het station midden in het centrum, vlak bij de singels die bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

VerbergenStandort- und Kontaktdaten
Amusant Restaurant & Lounge
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
+31 495 74 00 08