Zoek op term

Kleuterbios: Casper & Emma op Jacht naar de Schat

zo. 19 mei. 2019 (afgelopen)

Kleuterbios: Casper & Emma op Jacht naar de Schat

Speciaal voor de allerkleinste organiseert Gotcha! Cinema op 19 mei 2019 een Kleuterbios met de film Casper en Emma op Jacht naar de Schat. 

Kleuterbios
Om de kleintjes kennis te laten maken met de bioscoop organiseert Gotcha! Cinema de Kleuterbios. Tijdens de film zal het geluid wat zachter staan en het zaallicht gedeeltelijk aanblijven. Na de film krijgt ieder kind een bioscoopdiploma, kleurplaat en verrassing.

Casper en Emma op Jacht naar de Schat
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Datum: 19 mei 2019
Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 7,- p.p. inclusief ticket, kleurplaat, bioscoopdiploma en verrassing.

Bestel je tickets online via: https://www.gotcha-weert.nl/product/casper-en-emma-op-jacht-naar-de-scha...

Casper & Emma
VerbergenFilminformatie
Leeftijden
alle leeftijden
Genre
Familiefilm
Regie
Aurora Gossé
Lengte
1:24:00
Premiere
zondag, 19 mei, 2019
Tijden
zondag, 19 mei, 2019 - 16:00
Toegangsprijs
kassaverkoop
Gotcha! Cinema Weert
Beekstraat 49
6001 GG Weert
0495 - 53 20 02
0495 - 52 66 00