Zoek op term

Innerlijke Zorg Cirkel

ma. 15 apr. 2019 (afgelopen)

Innerlijke Zorg Cirkel

Jay en Tracy Quasters scheppen met de Innerlijke Zorg Cirkel ruimte om contact te maken met jezelf. Je doet dat door middel van een begeleide meditatie, een deelronde en op het eind is er ruimte om in te gaan op wat je tegenkwam tijdens de oefening of wat je tegenkomt in het dagelijks leven.

Dát is waar iets in jou, zonder twijfel, echt heel erg blij van wordt. Onze praktijk is gericht op innerlijk welzijn en dat welzijn wordt in hoge mate bepaald door de relatie die je met jezelf hebt en hoe dat jij jezelf laat zien in het leven. En wat er nodig is voor een fijne relatie met jezelf is dat je bereid bent jezelf telkens weer opnieuw te ontmoeten. Met alles erop en eraan. Precies zoals jij bent in het moment. En daar is beoefening voor nodig.

Om je daarbij te helpen is er onze Innerlijke Zorg Cirkel. Het is een open Cirkel wat betekent dat je helemaal vrij bent om te bepalen wanneer je wel of niet mee wilt doen. Misschien wil jij je een poos lang committeren aan de relatie met jezelf en wil je heel frequent meedoen. Of wellicht zit je net in een week waarin je het simpelweg echt kunt gebruiken om gewoon even te zijn. Het kan aanvullend zijn op de individuele sessies die je al doet. Of misschien is het intensieve karakter van de individuele sessie net iets te veel van het goede en past meedoen aan Innerlijke Zorg Cirkels op dit moment net iets beter in je leven. Het kan allemaal.

De Innerlijke Zorg Cirkel bestaat uit 3 onderdelen. Een meditatie, een deelronde en een coach cirkel.

VerbergenInformatie
18.15 uur
€ 7,50 euro
VerbergenInnerlijke Aandacht
Cwartier unit 321
Innerlijke Aandacht
Beekstraat 54
6004 GJ Weert
Nederland
0624571564