Zoek op term

Gratis workshop computervaardigheden

vr. 18 sep. 2020 (afgelopen)

Gratis workshop computervaardigheden

Wil jij je computervaardigheden verbeteren? Meld je dan nu aan voor één van de gratis workshops!  Bibliocenter organiseert in samenwerking met CompuTraining deze workshops waarin zowel de beginner als gevorderde deelnemer kan werken aan de computervaardigheden. De workshop wordt afgestemd op jouw wensen en kan op ieder niveau worden aangepast!

Je kunt aangeven waar je beter in wil worden, bijvoorbeeld in het werken met Windows of Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Word of Outlook).  De workshops vinden plaats op 18 september van 10.00 tot 16.30 uur bij de Bombardon in Heythuysen.

Je kunt kiezen uit de volgende tijden (afhankelijk van deelname):

10.00-11.30 uur
13.00-14.30 uur
15.00-16.30 uur

Inhoud van de workshop
De workshop is bedoeld om te leren hoe je met e-learning moet omgaan. De belangrijkste onderdelen worden via e-learning bekeken en gedownload. De onderdelen worden naar wens van de deelnemers uitgezocht en opgehaald. Vervolgens worden de opdrachten gezamenlijk met de instructeurs interactief uitgevoerd.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis workshop is verplicht en kan via www.bibliocenter.nl/computraining. De workshop wordt volledig verzorgd, je hoeft dus niks mee te nemen. Door de maatregelen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers 15 per groep.

VerbergenInformatie
Gratis
VerbergenDe Bombardon
De Bombardon
De Bombardon
Sint Antoniusstraat 2
6093 GA Heythuysen
Nederland
088-2432000