Zoek op term

Canto Ostinato Immersive

zo. 26 jun. 2022 (afgelopen)

Canto Ostinato Immersive

CANTO OSTINATO IMMERSIVE
voor orgel en vrouwenstemmen
in een unieke ruimtelijke setting

Canto Ostinato is een klassieke hit. Simeon ten Holt schreef het stuk oorspronkelijk voor piano. Aart Bergwerff heeft de compositie nu bewerkt voor orgel en vrouwen-stemmen en voegt hiermee een heel andere dimensie toe aan dit wereldberoemde werk.

Canto Ostinato - vaak liefkozend 'de Canto' genoemd - is bij uitstek een meditatief stuk. Elke uitvoering is uniek. Het aantal herhalingen, de dynamiek en de speelmanier laat de componist aan de uitvoerder(s).

Wishful Singing voegt daar nog een extra beleving aan toe. Het ensemble bevindt zich tijdens de uitvoering tussen het publiek. Bezoekers kunnen een slaapmasker dragen om dit ruimtelijke effect sterker waar te nemen.

Wishful Singing -- must-see female a cappella
Vijf zangeressen, die méér willen dan alleen muziek maken, dat is Wishful Singing. De concerten van Wishful Singing zijn een combinatie van a cappella zang, een overtuigend verhaal én een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau.

Aart Bergwerff -- organist
Met een passie voor het klassieke repertoire is Aart Bergwerff ook altijd op zoek naar nieuwe wegen en vormen in de orgelcultuur. Aart Bergwerff is organist van de Grote Kerk te Breda, hoofdvakdocent orgel Rotterdams Conservatorium (Codarts) en veelgevraagd gastorganist.

Deze uitvoering is op tournee in Nederland van 1 juni t/m 1 juli 2022. Op 26 juni 2022 in Weert!!

Trailer
Youtube
      https://www.youtube.com/watch?v=v8uudmBGYO4

Facebook    https://www.facebook.com/wishfulsinging/videos/964858280880335/

VerbergenInformatie
Tickets en informatie: www.wishfulsinging.nl
VerbergenOrgelkring Franciscus Huis
Franciscus Huis Weert
Orgelkring Franciscus Huis
Biest 43a
6001 AP Weert
Nederland
06 5189 9397