Zoek op term

All American Day | All American Music

zo. 12 aug. 2018 (afgelopen)

All American Day | All American Music

Op 12 augustus 2018 zal Weert ondergedompeld zijn in de relaxte sfeer van Amerikaanse auto’s en alles wat bij deze rebelse cultuur hoort. Bij Theater de Huiskamer is samenwerking met de organisatie van All American Day gaan we zorgen voor All American Music met de Stompin Grounds.

 

Stompin’ Grounds
Stompin' Grounds is een band uit het zuiden van Nederland. Stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin' shoes and shake it!

Stompin’ Grounds is opgericht in September 2016 en binnen 1 jaar hebben deze drie heren een ruime set van dansbare songs opgebouwd die zich op het kruispunt van Bluesrock en Gypsy-Swing bevindt. Ook hebben zij binnen dat jaar ‘De weg naar Misty Fields Festival’ gewonnen en doen zijn mee met popwedstrijd “Nu of Nooit. Hier werd hun song “Hunchback Blues” uitgeroepen tot “Song Van De Avond!”

Stompin’ Grounds heeft o.a. al de voetjes van de vloer gespeeld op Demerdance Festival (BE), Misty Fields Festival, Poppodium Muziekgieterij, La Bonbonniere en Poppodium Volt. Daarnaast zijn ze, dankzij de verbluffende hulp van donateurs, ver over het streefbedrag van hun crowdfunding heen gegaan en komt in het najaar van 2017 hun selftitled debuut EP uit op CD én Vinyl!

“ Zonder al teveel theatrale capriolen krijgt Stompin’ Grounds de zaal aan het dansen.” – Zef magazine

“Voor de hokjesmensen onder ons klinkt Stompin’ Grounds als Pokey LaFarge meets Triggerfinger. Vlinderstrik, klassiek schoeisel, bijpassende bretels aangevuld met een jaren vijftig TV klopt ook het plaatje.”  -3voor12/Limburg

Stompin' Grounds bestaat uit:
Daan van de Ven (Drums, backing vocal)
Rick Stegeman (Gitaar, backing vocal)
Jesse Deledda (Bass, Lead Vocal).

De Stompin' Grounds spelen vanaf 16.00 uur op het Raphaelpad

Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/stompinf

VerbergenTheater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
+31495769128