Zoek op term

Lezing Heleen van Royen bij Filmhuis Weert

do. 8 nov. 2018 (afgelopen)

Lezing Heleen van Royen bij Filmhuis Weert

Lezing van Heleen van Royen bij Filmuis Weert.

Schrijfster en regisseuse Heleen van Royen is op donderdagavond 8 november in het kader van Weert Respecteert te gast bij Filmhuis Weert waar haar documentaire 'Het doet zo zeer' om 20:00 wordt vertoond. Van Royen geeft hiermee een kijkje in het ziekteproces van haar moeder, bij wie dementie is geconstateerd.Na de vertoning van de documentaire zal Heleen van Royen aanwezig zijn voor een interview en een gesprek met het publiek. 

Voorafgaand de documentaire wordt een inleiding gedaan door Pauline van Hulsen, Mantelzorgondersteuner van punt Welzijn. Na de documentaire volgt een interview met Van Royen door Annie Govers en Irene Verheijden, casemanagers bij Hulp bij Dementie Midden-Limburg, en een gesprek met het publiek. Ook is er daarna mogelijkheid om boeken te laten signeren door Heleen.

De lezing van Heleen van Royen vindt is een activiteit in het kader van Weert Respecteert dat dit jaar in de periode van 28 oktober t/m 19 november voor het eerst  plaatsvindt. Tijdens Weert Respecteert organiseren enthousiaste Weertenaren en organisaties activiteiten waarbij verschillende groepen in de maatschappij centraal staan. Er is voor ieder wat wils: theater, film, tentoonstellingen, muziek, dialoog en feestjes!  De lezing is gratis toegankelijk.

/////////- einde persbericht - /////////

Noot voor de redactie

*    Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen Paul Gisberts, projectleider van de activiteiten van Weert Respecteert op 8 en 10 november. Tel 06 – 36170353 

     p.gisberts@ricknet.nl

 

*    Algemene informatie: 

 

     Filmhuis Weert.

     Tel 0495 - 532002

     RICK. 

     Tel 0495 – 533954

Weert Respecteert

www.weert.nl/respecteert

*    Filmhuis Weert en RICK zijn non-profitorganisaties zonder winstoogmerk.

VerbergenInformatie
20.00 uur
Gratis
VerbergenGotcha
Filmhuis Weert
Gotcha
Beekstraat 49-53
6001 GG Weert
Nederland
0495-533954