Zoek op term

Op zoek naar een nieuwe baan? Bibliocenter helpt werkzoekenden op weg

wo. 15 jan. 2020 (afgelopen)

Op zoek naar een nieuwe baan? Bibliocenter helpt werkzoekenden op weg

Ben je op zoek naar een volgende baan en kun je daarbij misschien wat hulp gebruiken? Of wil je juist anderen daarbij helpen? Bibliocenter Weert biedt een maandelijkse ‘Walk & Talk’ aan, dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Elke derde woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur is in de bibliotheek in Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk'. Praat met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten, wissel je verhaal uit, leer van elkaars ervaringen. Deelname is gratis. Wel vragen we om je van tevoren aan te melden op https://www.bibliocenter.nl/speciaal-voor/werkzoekenden.html.

Elke ‘Walk &Talk’ staat in het teken van een thema. De komende ‘Walk & Talk’ op 15 januari heeft als thema ‘Trends in solliciteren’  door Jannine van der Naald van [Talent-en-werk] training en coaching. Ze vertelt over sollicitatietrends en het schrijven van een sollicitatiebrief met CV 3.0.

Open inloopspreekuur
Ook is er maandelijks op vrijdag een open inloopspreekuur over loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Monique Christophe of Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 17 januari van 10.00 tot 11.00 uur. Je bent van harte welkom!

 

Foto: Marcel Krijgsman

VerbergenInformatie
van 09:30 tot 11:30 uur
Gratis
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland