Zoek op term

Gratis Proefles Salsa voor beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

ma. 26 feb. 2018 tot di. 27 feb. 2018 (afgelopen)

Gratis Proefles Salsa voor beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

Gratis proefles Salsa voor echte beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

Gratis proefles Salsa voor echte beginners en start nieuwe voorjaars-cursussen Salsa / Bachata / Kizomba op diverse niveaus.

  • Gratis proefles Salsa voor echte beginners

  • Heb je de start van de nieuwe beginners-cursus op 20 november gemist?

Wil jij toch eens proberen of je salsadansen óók leuk vindt? Zoek je een nieuwe, actieve moderne hobby waar je veel leuke nieuwe mensen leert kennen, dan is hier je kans! Reageer direct!

Kom DINSDAG 27 FEB. om 20:00 uur gezellig en vrijblijvend deelnemen aan de gratis proefles! Maak kennis met de muziek, de sfeer, de danslessen, de medecursisten en het enthousiaste team van Salsa Club Weert. Voor deze gratis en geheel vrijblijvende proefles, maar ook voor en de aansluitende 9 lessen (v.a. 6 maart) is geen danservaring en partner vereist.

Deze beginnerscursus is geschikt voor diegenen die nog nooit eerder Salsa hebben gedanst of eerder lessen hebben gevolgd. In deze cursus leer je het volgende:
• Basisbeginselen van de Merengue
• Basispassen van de Salsa
• Alternatieve basispassen van de Salsa
• Opbouw van Salsamuziek
• Het herkennen van de maat en het dansen hierop
• Verschillende figuren en combinaties met danspartner
• Leiden en volgen

✔ Dinsdag 27 feb. Start gratis proefles 20:00 uur
✔ Dinsdag 6 maart start cursus (9 lessen) 'Salsa Voor Beginners' 20:00 uur
✔ Judith's Dance Point

  • Nieuwe cursussen Salsa/Bachata/Kizomba/Rueda op meerdere niveau's

Op maandag 26 feb. starten tevens nieuwe voorjaars-cursussen Salsa/Bachata/Kizomba/Rueda op meerdere niveaus.

  • In het eerste lesuur (van 19:30-20:30 uur / niveau 2) komen zowel Salsa als Bachata aan bod. Dit lesuur is speciaal bedoeld voor de beginnende groep cursisten die juist niveau 1 / 'Beginners' afgerond hebben.
  • In het tweede lesuur (van 20:30-21:30 uur / niveau 3) komen zowel Salsa als Bachata aan bod. Dit lesuur is speciaal afgestemd op de groep cursisten die niveau 2 hebben afgerond of diegenen die in dit niveau-3 willen blijven.
  • In het derde lesuur (van 21:30-22:30 uur / niveau 4 en 5) komen behalve Salsa en Bachata ook Kizomba en Rueda aan bod. Dit lesuur is speciaal afgestemd op de cursisten die niveau 3 hebben afgerond.

 

Maurice Bell vaste docent bij S.C.W.

Sinds enige tijd is Maurice Bell terug bij SCW als vaste docent. Heb je in het verleden al eens lessen of een workshop van Maurice gehad dan weet je dat dit altijd gezellig en leerzaam is. Maurice was ook tien jaar geleden ruim 4,5 jaar verbonden aan SCW. In die periode verzorgde hij voor SCW tot drie avonden per week de salsalessen. Dit was op twee avonden bij Café-Zaal 'Beatrix' in Weert en een avond bij 'De Bierketel' in Budel. Maurice is ook een verdienstelijk Salsa-Dj en draaide o.a. ook op het 'Open Air SCW' in 2015 en 2017 en o.a. op het 12,5-jarig reuniefeest van SCW in de Poort van Limburg op 25 sept. 2014 Foto's Facebook SCW)

Maurice staat vooral bekend om zijn gezellige professionele en duidelijke lesinstructie. Als meer ervaren danser heb je de unieke mogelijkheid om in de salsalessen je dansniveau te verbeteren en nieuwe figuren te leren. Daarnaast heb je wekelijks een échte gezellige (feest-) avond. De lessen en feesten van S.C.W. staan alom bekend om het feit dat mensen zich er direct ‘thuis voelen en er bij horen’ ongeacht hun leeftijd, dansniveau, opleiding of beroep.