Zoek op term

Circus Freiwald in Weert

do. 12 okt. 2017 tot zo. 22 okt. 2017 (afgelopen)

Circus Freiwald in Weert

Met een geheel vernieuwd circusprogramma komt Circus Freiwald na het succes van afgelopen jaar, terug in de regio! Het circus staat op het grasveld aan de Maaslandlaan (Ringbaan-Oost) en speelt van 12 t/m 22 oktober. Kaarten zijn nu al online te bestellen!

In ruim 2 uur tijd wordt het hooggeëerd publiek op betoverende wijze meegenomen naar de magische wereld van het circus. Hierbij horen natuurlijk de huisclown Chef-Rie, gewaagde acrobatiek in de nok van de grote circustent en verbazingwekkende kunsten op de strakke draad.

Dieren
Het belangrijkste bezit van de Freiwalds zijn hun dieren. Ze genieten een uitstekende verzorging met een gegarandeerd, uitstekend welzijn. Alle optredens zijn gebaseerd op natuurlijk gedrag en tonen hoofdzakelijk de unieke band tussen mens en dier.
Temperamentvol wordt het met 3 imposante Spaanse stieren, reusachtige Siberische kamelen draaien pirouettes en edele paarden met onstuimige pony’s doen de kinderharten sneller kloppen. Buiten de voorstellingen is het circusterrein is de gehele dag vrij te bezichtigen, iedereen kan zich  zelf overtuigen van het feit dat dieren in het circus nog steeds van deze tijd zijn!

Alle optredens worden verzorgd door de Familie Freiwald zelf, en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren.

Nederlands bekendste olifant Buba mag op basis van de huidige wetgeving niet optreden, maar dankzij een tijdelijke ontheffing wel op het circusterrein verblijven.
De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie voor circussfeer in zijn beste vorm!

De voorstellingen zijn van 12 tot en met 22  oktober te zien op de volgende tijden:

- donderdag 12 oktober om 19.00 (première)
- vrijdag 13  oktober om 17.00  (familiedag)
- zaterdag 14 oktober om 17.00 (2 halen, 1 betalen*)
- zondag 15 oktober om 14.00

- donderdag 19 oktober om 19.00 uur
- vrijdag 20 oktober om 17.00 (familiedag)
- zaterdag 21 oktober om 17.00 uur (2 halen, 1 betalen*)
- zondag 22 oktober om 14.00

*Actiedag 2 halen 1 betalen: kinderkaartje gratis per betalende volwassene. Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen, alléén op zaterdag, uitsluitend aan de circuskassa.

Reserveren wordt aangeraden, via website www.circusfreiwald.nl, bij Primera of telefonisch via 0642 029 659 (dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 12.00). Elke vrijdag is het familiedag, dan kost een kaartje (ongeacht welke rang) slechts € 10,00 per persoon.


VerbergenInformatie
v.a. € 10
VerbergenGemeente Weert
Circusterrein Weert
Gemeente Weert
Maaslandlaan
6004GC Weert
Nederland
06 420 29 659