Zoek op term

Carnaval in Theater de Huiskamer

za. 10 feb. 2018 (afgelopen)

Carnaval in Theater de Huiskamer

Ja ja ik voel het al het is weer Carnaval in Theater de Huiskamer. Maar zoals iedereen natuurlijk al weet bij ons geen carnavalsmuziek maar heerlijk disco, funk en soul.

Wat gaan we doen met Carnaval 2018?!

Op zaterdag 10 februari, vaste prik, Disco Haro vanaf 20.00 uur
Disco HaRo werd geboren op 28 augustus 1975 in een kelder in Nederweert. Tussen de wasbeurten door (het stopcontact werd gedeeld met een intensief gebruikte wasmachine) werden de eerste plaatjes gedraaid door de toen 8-jarige Harrold en 9-jarige Rob. Het was midden in de jaren 70 en Abba, the Rubettes en the Sweet bevolkten de hitparades. Een singeltje koste nog 5 gulden en elke nieuwe aanwinst werd gekoesterd. Toen het zondagsgeld in hoogte toenam kwam ook een geluidsdrager als de langspeelplaat in zicht. De dubbel-live lp’s van Queen, Deep Purple en Status Quo werden toegevoegd aan de nog bescheiden muziekverzameling.
Na een (veel te) lange pauze van meer dan 10 jaar hebben ze sinds 2002 de draad weer opgepakt. De koppies van de toenmalige buurjongens zijn ouder geworden, het enthousiasme om plaatjes te draaien is echter nog steeds zo fris als toen. Disco HaRo anno 2017 staat garant voor een avondje zingen en swingen. De verzameling eerste singles en lp’s is inmiddels uitgegroeid tot een indrukwekkende smeltkroes van disco, funk, soul, blues, rock, pop en country


VerbergenTheater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
+31495769128