Zoek op term

Luchtkussenfestival Bouncing Boulevard

Dagelijks evenement. Volgende: wo. 2 jan. 2019 Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • wo. 2 jan. 2019 
  • do. 3 jan. 2019 
  • vr. 4 jan. 2019 
  • za. 5 jan. 2019 

Luchtkussenfestival Bouncing Boulevard

Na een succesvolle eerste editie wordt wederom het overdekte luchtkussenfestival Bouncing Boulevard in Weert georganiseerd. In de eerste week van 2019 transformeert de hal van Rijo Stables tot een waar springkussenparadijs.

​Met maar liefst dertig luchtkussens in alle vormen en maten is Bouncing Boulevard het grootste indoor luchtkussenfestival van Limburg. De kussens worden opgebouwd in de hal van Rijo Stables, Koekoeksweg 7 in Weert. Het kleurrijke geheel wordt verder aangekleed met een kinderdisco en een terras waar bezoekers kunnen genieten van feestelijke lekkernijen.

​Het festival vindt plaats in de tweede week van de kerstvakantie, van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cigo Van Bun in de Muntpassage in Weert voor een gereduceerd tarief van 3 euro. Aan de kassa van het evenement kosten tickets 3,50 euro. Groepen vanaf 10 personen hebben de mogelijkheid via de website tickets te reserveren voor het gereduceerde tarief.

Het luchtkussenfestival is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen met specialisatie in publieksevenementen, en wordt ondersteund door bedrijvenvereniging Weerter Boulevard. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.bouncingboulevard.nl.

VerbergenInformatie
10:00-18:00
Voorverkoop 3,00 / Deurverkoop 3,50
VerbergenAmbiance Events & Bas Attractieverhuur
Bouncing Boulevard
Ambiance Events & Bas Attractieverhuur
Koekoeksweg 7
6005 NG Weert
Nederland