Zoek op term

EquInnoLab. presents: Horse & Technology

za. 20 mei. 2017 tot zo. 21 mei. 2017 (afgelopen)

Horse and Technology

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei organiseert EquInnoLab. een groot, gratis toegankelijk, paardensportevenement op de terreinen van Dressuurstal Schreven in Weert.

Beide dagen zijn gevuld met leuke shows en leerzame clinics voor jong en oud. Een gedeelte van het terrein wordt ingericht als "fair" met kinderdorp. Hier kunnen kinderen een ritje maken op een pony of zich laten schminken en zijn er leuke workshops en standjes voor de shoppers.

Op zaterdag wordt het evenement geopend door het Bixie Dream Team om 9.30 uur en komen Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraattv een clinic geven en vloggen.

Op zondag komt Will Rogers een leerzame clinic verzorgen over de opleiding van een dressuurpaard en Grand Prix-ruiter Theo Hanzon rijdt een demonstratie. Ook zal Grand Prix-amazone Jenny Schreven uit Weert een clinic verzorgen.

Tijdens het evenement staat de dressuursport centraal. EquInnoLab. zal de technologieeën presenteren waarmee in de dressuursport getraind kan worden. Het Dressage Stable Schreven Competition Team zal diverse demonstraties en shows verzorgen. 

Verder komen er nog verschillende leuke regionale acts voorbij. Meer informatie en het programma zijn te vinden op de Facebook-pagina van Horse & Technology.

Beide dagen opent het terrein om 9.00 uur de deuren en zal de afsluiting om 18.00 uur plaatsvinden.


VerbergenInformatie
09.00-18.00 uur
Gratis
VerbergenDressuurstal Schreven
Dressuurstal Schreven
Vrakkerstraat 133
6002 AV Weert
Nederland