Zoek op term

Vrijdagavond Live | Starfish Bowl & GoodSouls

vr. 7 dec. 2018 (afgelopen)

Vrijdagavond Live | Starfish Bowl & GoodSouls

Na ruim vier jaar staat Starfish Bowl uit Nederweert weer op podium maar niet alleen! Samen met de band GoodSouls gaan ze er weer een heerlijke avond van maken.  Bezetting van het eerste uur van Starfish Bowl: Rob Kneepkens (drums), Peter Thommassen (gitaar), PM Linsen (gitaar), Martijn Linsen (bas) en Marcel Tinnemans  (zang).

Starfish Bowl ontstond eind jaren '90. De groep stond al snel te boek als een stel woeste eigenzinnige (blues)rockers. Gaandeweg de jaren kwamen daar steeds meer indie- en  psychedelische invloeden bij.

De band bracht vier albums uit (Trainspotting, Open Up, All People, Dopamine) die stuk voor stuk goed werden ontvangen door de (landelijke) muziekpers. Starfish Bowl speelde o.a. op Bospop, Moulin Blues en het Bevrijdingsfestival. In het najaar van 2014 vonden de bandleden het welletjes.
-----
GoodSouls is een sympathieke Indie-Rock band die is samengesteld uit Weerter en Nederweerter artiesten van formaat .
Ze spelen covers van bekende en minder bekende artiesten zoals Saybia, Starsailor, Editors, Stereophonics en Tim Christensen, maar ondertussen is er ook hard gewerkt aan eigen nummers!

BEzetting GoodsSouls: Sander Voets ( gitaar, zang), Joris Ambaum (gitaar), Martijn Linsen (bas) en Peter Pagie (drums)
Op vrijdag 7 december komt aan de sabbatical een einde en knalt Starfish Bowl (samen met GoodSouls) weer vanaf een podium.

VerbergenTheater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Nederland
+31495769128