Zoek op term

Bossever Vastelaovendj Revue

vr. 27 jan. 2023 

Bossever Vastelaovendj Revue

V.V. De Brökwagters presenteert vol trots de BOSSEVER VASTELAOVENDJ REVUE.

Een avond met lekker eten, geserveerd in 4-gangen, afgewisseld met live muziek, theater en bijzondere verrassingen.

Programma 

De Bossever Vastelaovendj Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. In een aaneenschakeling van diverse vermakelijke acts genieten gasten van een gevarieerd programma met humor, illusionisme, live muziek en bijzondere verrassingen. 

 

De deuren van Don Bosco openen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2022 om 18:00 uur. Gasten worden door de speciale Revue Crew welkom geheten en begeleid naar hun tafel. Om 18:30 uur start het programma met optredens van Moerepetazie, Ronald & Carien, prijswinnend tonprater Tom van Osch, illusionist Martijn Tullemans, de eigen Brökwagterskepél en zanger Rens Teunissen. Het programma wordt gepresenteerd door de Bossever Revue Crew en van sfeervolle klanken voorzien door pianist Teun Stienen. 

Dinnershow 

Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd. Don Bosco presenteert ditmaal geen traditionele vastelaovendj-gerechten zoals moerepetazie of boôremoos, maar een luxe verrassingsmenu geserveerd in vier smakelijke gangen. Gasten hebben bij aanschaf van hun entreekaartje de mogelijkheid om een regulier of vegetarisch menu te reserveren. 

Kijk op www.brokwagters.nl en bestel jouw kaartjes voor deze unieke ervaring!

Datum: vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2022

Zaal Don Bosco

Zaal open: 18.00 uur

Aanvang: 18.30 uur

Prijs: € 59,50 inclusief 4-gangen verrassingsmenu (keuze regulier of vegetarisch, exclusief drank).