Zoek op term

Goedstof productie OUTDOOR

za. 26 okt. 2019 (afgelopen)

Goedstof productie OUTDOOR

‘uitdagend, confronterend en alles behalve op een stoel zitten praten’

Tipje van de sluier:
Is dit het nu?
Quit the bullshit, get into action and take control!
Met behulp van technieken uit de vechtsport, survival- en outdoor activiteiten word je zowel fysiek als mentaal in beweging gezet.

De Goedstof productie:
Locatie: start parkeerplaats aan de Maarheezerhuttendijk.
Tijden: 10.00 - 12.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Kleding: Een sportieve outfit waarin je je vrij kan bewegen en sportschoenen zijn gewenst.

Je leven lijkt perfect; een goed baan, mooi huis, leuke auto, rijk sociaal leven, fijn gezin en je bent lekker ‘druk, druk, druk’.

Tijdens deze Goedstof productie op 26 oktober, ga je BUITEN op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met jezelf, met als resultaat: waardevolle inzichten die je leven weer in beweging brengen! Met behulp van technieken uit de vechtsport, survival- en outdoor activiteiten word je zowel fysiek als mentaal in beweging gezet. Je rekent af met oude patronen en gaat op zoek naar jouw grenzen. Actieve beweging vormt de perfecte spiegel voor gedachten, gevoelens en gedrag dat jouw gewenste leven in de weg staat.

Samen met Heidi van Kampen, een ervaren outdoor coach, ga je actief andere mogelijkheden ontdekken en de eerste stappen bepalen om jou weer het heft in handen te geven. En de buitenlucht werkt ook nog eens stimulerend en verhelderend. Zeg het maar, blijf jij nog langer stilstaan?

Sportervaring is absoluut NIET nodig

VerbergenInformatie
10.00-12.30 uur
€ 25 p.p.
VerbergenGoedstof
Weert forest
Goedstof
Aanvang parkeerplaats Maarheezerhuttendijk
6001 EJ Weert
Nederland
0629028210