Zoek op term

Waanzinnig Winkelweekend Weert

vr. 11 mei. 2018 tot za. 12 mei. 2018 (afgelopen)

Waanzinnig Winkelweekend Weert

Je allerleukste Moederdag-cadeautje scoor je op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 in de binnenstad van Weert! Het Waanzinnig Winkelweekend Weert pakt uit met Waanzinnige Winkelacties tijdens een hele dag uit vol attractief straattheater.

Waanzinnige Winkelacties

Op zoek naar het mooiste, liefste en leukste Moederdag-cadeautje? In Weert ga je het vinden! Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelweekend Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen.

Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei staat de binnenstad in het teken van waanzinnige acties. En natuurlijk kun je je moeder ook gewoon meenemen om zelf haar cadeautje uit te laten zoeken!

Hele dag uit

Het Waanzinnig Winkelweekend biedt alle ingrediënten voor een hele dag uit. Maak je agenda vrij en zorg dat je op tijd in de binnenstad van Weert bent zodat je zeker niets mist!

Begin met een lekkere kop koffie of brunch in de stad, scoor je leukste Moederdag-cadeautje, geniet van bijzonder straattheater om vervolgens na een heerlijk diner bij een van de lokale horeca-etablissementen de dag af te sluiten met een bezoek aan het muzikale spektakel 'Jacob van Horne - de musical' (let op: alleen met tickets)!

Straattheater

Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheater-programma van het Waanzinnig Winkelweekend Weert heeft het allemaal in zich. Geniet samen van afwisselend en verrassend straattheater en combineer dit met gezellig shoppen in de binnenstad van Weert.

Alle Waanzinnige Winkelacties en meer info over het programma vind je op www.winkelweekend.nl.