Zoek op term

Hermeniekes on toer

di. 13 feb. 2018 (afgelopen)

Hermeniekes on toer

Muziekgezelschappen uit Weert vinden het een gemis dat er op de Vastelaovend-j dieënsdig  geen invulling meer is voor kepellen en andere muziekgezelschappen.  
De kepel Gootgemootj en Hermeni-j Vannix  hebben zich daarom samengepakt en een nieuw evenement georganiseerd:

Hermeniekes on toer.

Alle kepellen verzamelen zich bij Cafe de Tramhalte. Ook onze dorstlustige Hoogheden zullen hier aanwezig zijn. Zij zullen de loting verrichten voor de route die iedere kapel gaat lopen naar de deelnemende cafés.  Na een kort gezamelijk warmblazen van de instrumenten onder leiding van Tjeu Snoek zullen de kepellen op pad gaan.

In diverse cafés spelen tussen 13.30 uur en 17.00 uur per sessie 2 kepellen. Iedere kepel zal dus 3 cafés bezoeken alwaar zij ongeveer een 1 uur verblijven. De kepellen wisselen zich onderling af tussen de cafés. Rond 17.00 uur komen ze weer samen bij de Tramhalte om gezamenlijk af te sluiten.

We zijn verheugd te kunnen berichten dat de volgende horecagelegenheden de kepellen een warm hart toedragen en  hun deelname hebben toegezegd: Café de Tramhalte, stadscafé Du Commerce, Brasserie d ’oude markt,  Café ’t Swaentje , café de Harmonie en de SooS.

Deelnemende muziekgezelschappen zijn: Gootgemootj, Hermeni-j Vannix, Vae Same, Hermeni-j De Kompeni-j, As Arraias, Um te Bäöke, Interlude, de Hei-jbieësembingers, Vâlse Loef en Blaoskracht11.

Wij gaan er met zijn allen een geweldige middag van maken!

Hopenlijk wordt het de start van een nieuwe traditie.


VerbergenInformatie
13.30-17.00 uur
Voor iedereen vrij toegankelijk
VerbergenWieerter kepellen
Wieerter kepellen
Wieerter kepellen
Markt
6001 EK Weert
Nederland