Zoek op term

40UP

za. 29 mrt. 2014 (afgelopen)

40UP

Is uitgaan nu een etentje met vrienden, een bioscoopje pikken of een theaterbezoek? Heb je een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Kom dan naar 40UP, waar 40-ers dansen/swingen op goede muziek!

Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan. DJ’s en VJ’s (waaronder Harry de Winter en Alex van Oostrom) draaien muziek uit de jaren ’50, ’60, ’70 en een beetje van nu. Geen flarden van hitjes maar de echte complete nummers met bijbehorende videoclip. 
‘Sex Machine’ van James Brown, ‘I Wanna Hold Your Hand’ van de Beatles, ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones, ‘Wooly Bully’ van Sam the Sham and the Pharaoh’s zorgen voor vuur op de dansvloer. Geen halfslachtige, goedbedoelde poging, maar een echte clubavond!

VerbergenInformatie
€ 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269