Zoek op term

Ad van Meurs + The Feliciano's + Elco Weitering

za. 6 sep. 2014 (afgelopen)

Ad van Meurs + The Feliciano's + Elco Weitering

Ad van Meurs
Ad van Meurs, ofwel The Watchman, is een van Nederlands meest veelzijdige en interessante bluesgitaristen. Vanaf 1988 toerde hij met zijn eigentijdse rhythm ’n folk langs vele podia in de Verenigde Staten, Canada en festivals als Roskilde. Hij kreeg lovende recensies in onder meer Rolling Stone Magazine. Maar Van Meurs heeft meer in huis: hij bracht de Arabische muziek en de folk-blues dichter bij elkaar in de Arabicana-groep NO Blues, maakt deel uit van De Broeders van het Zuiden, was oprichter van de Folksurvival Club en toont zijn ruigere kant in de rockband Hootenanny Jim. 

The Feliciano's
Vijf nog net geen oudere jongeren ontdekten in 2007 bluegrass, akoestiek, elkaar en vonden een repetitiehok. Het resultaat? Vijf nog net geen oudere jongeren die in 2008 met elkaar akoestisch bluegrass spelen met hier en daar scheuten rock & roll, country en zelfs punk. 

Elco Weitering & De Mannen van de Peel
Elco ken je misschien wel als zanger van de Johnny Cash tribute band Def Americans. Vandaag staat hij met zijn eigen muziek op het podium. Roots, country en rock 'n roll gezongen in het Nederlands.

VerbergenInformatie
zaal open 20:00 aanvang 20:30
deur € 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269