Zoek op term

Another Journey

vr. 20 sep. 2013 (afgelopen)

Another Journey

In 2001 stond Journey, de gekroonde koningen van de westcoast AOR rock, nog op Bospop. Met veel plezier denken we daar aan terug en daarom, om dat nog eenmaal te herbeleven: de Nederlandse Journey tribute band Another Journey!

Journey was de eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson's "Thriller". Songs met arrangementen die zich kenmerken van ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden.

Another Journey brengt een ode aan de onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neal Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde pompende ritmesectie.

Another Journey wil als toegewijde Journey-devoten de klassiekers van weleer ten gehore brengen. Een must see voor de echte liefhebber!

VerbergenInformatie
€ 10,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269