Zoek op term

Architectuur Café Weert 21 mei 2013

di. 21 mei. 2013 (afgelopen)

Architectuur Café Weert 21 mei 2013

Dinsdag 21 mei a.s. is het Architectuurcafé in de serie ‘Architectuur achter de schermen’ gewijd aan gebouw Beekpoort / Poort van Limburg. Het is de laatste aflevering van de serie voor de zomer, zoals gepland. Geen politieke verwikkelingen, maar louter de vormgeving en fysieke totstandkoming van dit markante gebouw in de skyline van Weert.

Projectarchitect Roel Graven van Architectenburo Arn Meijs licht het ontwerp toe. Aannemer Smeets-Huybrechts-Relou vertelt het verhaal van de bouw. Ook ondernemer Bert Nelissen is uitgenodigd om zijn aandeel als gebruiker van het gebouw toe te lichten.

Zoals gebruikelijk starten we om 19.30 uur in de bovenzaal van de Weerter Bazaar aan de Markt 17 in Weert. Alle belangstellenden zijn welkom om mee te discussiëren.

VerbergenInformatie
19.30 uur
gratis
VerbergenArchitectuur Café Weert
Weerter Bazaar
Architectuur Café Weert
Markt 17
6001 EJ Weert
Nederland
06-21245712