Zoek op term

The Aurora Project

zo. 28 apr. 2013 (afgelopen)

The Aurora Project

The Aurora Project maakt progrock van de bovenste plank; 
Progwereld (dé Nederlandstalige site over symfonische- en progressieve rockmuziek) is zo te spreken over het nieuwste album van de band dat ze het in de album top 3 plaatsen na Riverside en Steven Wilson (Porcupine Tree). En dat zijn niet de minsten!

De zes-koppige progressieve rock/metal-formatie speelde op grote progfestivals in Europa en tourde o.a. met Van den Plas, Riverside en Pain of Salvation. Met de komst van hun nieuwe en 3e album SELLING THE AGGRESSION bereikt de band een nieuw muzikaal hoogtepunt: 10 jaar van muzikale vriendschap komt samen in dit album en dat is te horen!

Illumion
De Nederlandse band Illumion maakt progressieve rock met een vrouwelijke twist. De band combineert invloeden van de symfonische rock, gothic en klassieke muziek.

Kaarten voor dit concert zijn enkel aan de dagkassa te koop; er zal geen voorverkoop plaatsvinden.

VerbergenInformatie
vanaf 15:00
8,- (geen VVK)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242