Zoek op term

Avontuur met pannenkoeken

wo. 28 okt. 2015 (afgelopen)

Avontuur met pannenkoeken

Heb je zin om in de herfstvakantie lekker naar buiten te gaan? Doe dan mee met de struintocht in het GrensPark Kempen~Broek in Stramproy op woensdag 28 oktober. Beheerder Denis Frissen en kuddebeheerder Jos Cornelissen nemen je mee op een struintocht die zijn weerga niet kent. De twee beheerders gaan er alles aan doen om het een onvergetelijke middag van te maken. Wie wil er nu niet met twee échte stoere boswachters op stap.

Denis en Jos nemen je mee naar de ruige natuur in het Kempen~Broek, dus trek je laarzen maar aan. Want het Kempen~Broek is een moerasgebied. Daardoor is hier heel veel natuur te vinden. En het leuke is: je mag er van het pad af! Waar iets moois of iets leuks te zien is kun je naartoe lopen. Struinen noemen we dat. Soms moet je over een beekje springen, door struiken en bossen of over modderige vlaktes. Je moet dus niet bang zijn om vies te worden! Onderweg kun je de sporen van de taurossen tegenkomen, want die wonen er het hele jaar. Misschien komen we ze wel tegen!

Tijdens de middag ontdekken we het gebied rondom het Vosseven. We gaan spannende dingen ontdekken, sporen zoeken, planten speuren en dieren vangen. Na afloop gaan we bij Nieuw Vosseven lekker pannenkoeken eten.

De struintocht begint om 14.00 uur op de parkeerplaats bij het Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Je ouders hoeven niet mee, maar uiteraard mogen ze ook mee struinen. Rond 16.30 uur gaan we pannenkoeken eten. Het is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Wil je ook meedoen met deze bijzondere middag? Meld je snel aan via het inschrijfformulier, want er kunnen maar 25 kinderen mee met de gids! Deelname kost € 10,- per persoon. Het is raadzaam laarzen of hoge schoenen aan te trekken. Opgeven kan via het inschrijfformulier.

VerbergenInformatie
14.00-17.00 uur
10,-
VerbergenContactpersoon: Ellen Luijks
Nieuw Vosseven
Contactpersoon: Ellen Luijks
Lochtstraat 28
6039 RV Stramproy
Nederland
06 23340756