Zoek op term

¡Baila tacones! Flamenco met Waaier en Sjaal o.l.v. Maria Penders

zo. 1 dec. 2013 (afgelopen)

Flamenco Limburg

Een flamencodansles voor (semi)gevorderden met gebruik van manton en abanico (beiden, in overleg met docente). Een manton of sjaal/doek en een abanico of waaier zijn accessoires die gebruikt worden tijdens een flamencodans. Een van de flamencopalos Guajira wordt gedanst met waaier. In twee uur tijd leer je tijdens de flamencodansles hoe je een manton of abanico gaat gebruiken; het vasthouden en zwaaien met de abanico of manton en hoe je ermee gaat dansen. In de les zullen enige waaiers en sjaals aanwezig zijn. Neem mee wat je zelf hebt.

Voor de flamencodansles met abanico en manton geldt dat je al vanaf 3 jaar ervaring kunt meedoen. Als je twijfelt (te eenvoudig / te moeilijk), bel dan met Monique Peelen. We kunnen samen bekijken of de workshop bij jou past. De workshop Abanico en Manton kost € 30,00, geef bij de inschrijving aan wat jezelf hebt. Over te maken op IBAN: NL13SNSB0908616481 / BIC SNSBNL2A t.n.v. Stichting Flamenco Limburg met de naam van de workshop. Voor de cursus kun je je inschrijven via email: flamencolimburg@gmail.com of door te bellen naar Monique Peelen 0031-(0)615018336. De inschrijving is definitief als je het lesgeld hebt overgemaakt. Lesgeld wordt alleen gerestitueerd als de cursus niet door gaat. Alleen bij voldoende belangstelling kan de cursus doorgaan: Op 26 november 2013 zal besloten worden of deze plaatsvinden. Schrijf je tijdig in.

VerbergenInformatie
VerbergenStichting Flamenco Limburg
Judith's Dance Point
Stichting Flamenco Limburg
Kessenichstraat 3
6004 TP Weert
Nederland
0031-(0)6150183