Zoek op term

Beekstraat Boulevard

za. 7 sep. 2013 (afgelopen)

Beekstraat Boulevard

Samenwerkende ondernemers van de Beekstraat presenteren op zaterdag 7 september 2013 een complete beleving in de straat: Beekstraat Boulevard. Met centraal een rode loper over de gehele lengte van de straat een gastvrij evenement om zeker niet te missen.

Voor de eerste keer bundelen de ondernemers van de winkelstraat hun krachten op deze manier. De straatlange loper met een modeshow van de deelnemende winkels vormt het middelpunt van het programma. De modellen tonen de nieuwste trends op gebied van kleding en haardracht tijdens shows om 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Daarnaast zijn er proeverijen en verschillende andere acties en activiteiten. De dag wordt omlijst door de swingende zomerse klanken van een DJ.

De samenwerkende ondernemers laten graag zien dat hun straat een zeer divers winkelaanbod heeft en dat er graag iets extra’s gedaan wordt voor de binnenstadbezoeker. Tijdens Beekstraat Boulevard is de rode loper niet alleen voor de modellen, maar geldt deze ook als een extra warm welkom voor de bezoekers van de straat.

De activiteiten in de Beekstraat vinden plaats tussen 10:00 en 17:00 uur.

Gratis entree

VerbergenInformatie
10.00-17.00 uur
Gratis entree
VerbergenOndernemers Beekstraat
Beekstraat Boulevard
Ondernemers Beekstraat
Beekstraat
6001 GG Weert
Nederland
0495-521254