Zoek op term

Bijeenkomst over Social Media; 'Ik verras mensen met hun eigen kwaliteiten!'

di. 21 jan. 2014 (afgelopen)

Ine Feijen Dipro Film Media

Een levende spiegel kom je niet zo snel tegen. Maar een levende sollicitatiegids is inmiddels voorhanden. Eenmaal je dierbare baan verloren kom je snel in een kritische modus terecht en is het zaak om met veel flair het beste van jezelf te tonen. Relaxed omgaan met moordende concurrentie en daarbij dodelijke stress ontwijken. ‘Ik zoek werk – dus ik twitter’. Supersnel nieuwskanaal als Twitter is, kan dit door werkgevers effectief ingezet worden zowel voor werving als selectie. Ook werknemers kunnen zich makkelijk profileren en het kanaal doorzoeken op mogelijke banen die aansluiten bij hun kwaliteiten. Wellicht kan dit ook kostenbesparend werken en kunnen beide partijen nog iets van elkaar leren. Dinsdagavond 21 januari toont SMC0495 hoe je jezelf met veel elan het toneel op kunt tillen. Om 19.15 staan de deuren van gastvrij Golden Tulip open en bij deze van harte uitgenodigd. Het toneel kan inmiddels niet groot genoeg zijn en een camera heeft iedereen bij de hand. You Tube is inmiddels zoekmachine nummer 2 van de wereld, dus ‘the next place to be’. Toch verdient de trailer van verdienste de nodige aandacht en zorg. Want dit visitekaartje is de binnenkomer van je bedrijf. - 19.45 uur Debbie Heijne van ‘De Levende Sollicitatiegids’ en bibliocenter Weert met ‘Ik zoek werk – dus ik twitter, like en share! - 20.30 uur Pauze. - 21.00 uur Ine Feijen van Dipro film media producties over zoekmachine nummer 2 , You Tube broadcast yourself. - 21.45 uur Tijd voor een borrel of gewoon een praatje. 

Graag voor deze avond eventjes naar onze www.smc0495.nl site gaan en via de Eventbrite link aangeven dat U komt. Op Facebook en Linkedin kunt U ons vinden onder Social Media Club 0495, waar we ook weetjes en nieuwtjes plaatsen.

VerbergenInformatie
19.15-22.00 uur
gratis
VerbergenSMC0495
Hotel Golden Tulip
SMC0495
Driesveldlaan 99
6001 KC Weert
Nederland
0495-539655