Zoek op term

Biologische Markt 31 oktober 2013

do. 31 okt. 2013 (afgelopen)

Biologische Markt 31 oktober 2013

Biologische/Duurzame markt

De opzet van deze markt heeft als doel dat het een gemoedelijke biologische markt gaat worden waar u uw boodschappen kunt doen bij de producent van de producten. Op deze manier kunnen gezonde producten met een verhaal, voor een interessante prijs worden aangeboden.

Deze duurzame markt staat al enkele jaren met succes in Eindhoven en slaan nu hun vleugels uit naar Weert. Het wordt een kleinschalige, gezellige markt met een 8-tal kramen. De meeste ondernemers komen uit het gebied rond Eindhoven en presenteren hier onder meer groente, fruit, eieren, biologisch vlees,  streekproducten, zuivel zoals biologisch-dynamische geitenkaas, delicatessen en specerijen. Vooralsnog is ook een Weerter ondernemer namelijk Spirtelekant, Tjeu Coolen, de bakker uit Weert present.

Kortom een gezellige markt op de Oelemarkt rondom de fontein op de donderdagen van 14.30 tot 19.00 uur. Een leuke aanvulling op het winkelen met de koopavond in Weert. 

entree gratis

VerbergenInformatie
14.30-19.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Oelemarkt 1
6001 ES Weert
Nederland
0495-586961