Zoek op term

BLUESROCK AFTERNOON

zo. 8 dec. 2013 (afgelopen)

BLUESROCK AFTERNOON

Zondag 8 december zal in De Bosuil het toneel vormen voor de BLUESROCKAFTERNOON.
Met drie bands op het podium en vijf euro entree is er geen reden om thuis op de bank te blijven zitten!

Joost de Lange Rock Blues Experience
Joost de Lange heeft onlangs nog furore gemaakt met een tour langs de Nederlandse podia met zijn nieuwe CD 'Crazy Times'. Dit derde studio-album van hem wordt overal heel goed ontvangen. Een citaat van de recensie op de toonaangevende website Bluesmagazine: “Voor mensen die van stevige rock met schreeuwende gitaarsolo’s houden gaan hun duimen en vingers aflikken. Want voor hen is het album “Crazy Times” een aanrader. De cd straalt kracht en enthousiasme uit. Naar mijn gevoel moet het ook een plezier zijn om deze band live aan het werk te zien.”

De andere bands volgen spoedig!

VerbergenInformatie
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269