Zoek op term

Bluesrock Afternoon

zo. 19 okt. 2014 (afgelopen)

Bluesrock Afternoon

Rusty Roots

Wie  dacht het allemaal gehoord te hebben, heeft zich schromelijk vergist. Love it or hate it, Rusty Roots zal altijd anders en onverwacht zijn. En ze zullen altijd doen waar ze zin in hebben, zonder hun persoonlijkheid en enthousiasme te verliezen. Ze hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het vierde studioalbum ‘Your Host’. Niemand minder dan Mario Goossens van Triggerfinger zat daarbij achter de knoppen. Rusty Roots maakt geen traditionele bluesrock, maar kiest ervoor om ook stijlen als soul, americana en 70’s blues in zijn muziek te vermengen. 

Joost de Lange Rock/Blues Experience

En wat voor een Experience, een beleving vol power en energie, die vele zalen in NL en België al heeft doen sidderen op zijn grondvesten. Genoeg ervaring en bovendien een indrukwekkende mix om een stevige show neer te zetten met vooral veel eigen werk, maar ook met nummers van Jimi Hendrix, Joe Satriani, Thin Lizzy, weet u meteen in welke hoek u deze mannen muzikaal zoeken kunt. 

Living Room Heroes

“Head Over Heals”…met deze titel van de debuut E.P veroveren songwriting duo Living Room Heroes, Henri Zoetbrood (zang,acc.gitaar) en Marc van Hout (elec.gitaar,backing), muziekminnend Nederland.
Na gespeeld te hebben bij o.a. 3fm, Radio 1 en een flink aantal podia in Nederland en Duitsland, wordt duidelijk dat de nummers klaar zijn om met een complete band te spelen.
Een geslaagd muzikaal avontuur in Parijs met bassist Rodrigo Davids en kort daarop de aanvulling met drummer Mike Visser, resulteert dan ook in de Living Room Heroes als voltallige band. De vier heren zijn het avontuur aangegaan en brengen met trots hun eerste EP uit ‘Fool to Believe’, een mengeling van Amerikaanse Roots muziek en een voorliefde voor mooie liedjes.

VerbergenInformatie
zaal open 15.00, aanvang 15.30
deur € 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269