Zoek op term

Bluesrock Afternoon : Rusty Nuts + The Dead Revils + Schipper & Bemanning

zo. 25 mei. 2014 (afgelopen)

Bluesrock Afternoon : Rusty Nuts + The Dead Revils + Schipper & Bemanning

The Dead Revils
Deze band bestaat uit leden van de Weertse band Starfish Bowl en de zogenaamde bluesprofessor Maikel van Bogget. Met The Dead Revils brengen zij een ode aan de no-nonsense Chicago blues van The Red Devils. Deze muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en weten de vuige sound van The Red Devils met een energieke show over te brengen op het publiek.

Rusty Nuts
In Noord Brabant dondert het: groovend en schurend, ronkt de nieuwe supergroep Rusty Nuts. Deze roestige moeren houden hun muziek strak bij elkaar. Als een schroef door de muzikale geschiedenis gaan ze van The Allman Brothers naar John Mayer. Twinguitar en Southern rock overgoten met een tabasco saus van groove en swing staat op het menu deze middag.
De heren hebben sinds jaren in velerlei bands hun sporen verdient en presenteren zich nu in de nieuwe formatie Rusty Nuts!

Schipper & Bemanning
Deze bluesrockformatie is opgericht in 2012 door Kees Schipper en de Bemanning bestaat uit Richard Wallenburg, Ad Landa en Paul Damen. Al met al een club van zeer ervaren muzikanten, gepokt en gemazeld in het Nederlandse bluescircuit.
Het repertoire van Schipper en Bemanning laat zich omschrijven als bluesrock met invloeden van o.a. Robert Johnson, Buddy Whittington en Matt Schofield.
De band speelde op diverse podia en (blues) festivals in Nederland en Belgie en tourde succesvol in Duitsland in 2012 en 2013. In oktober 2013 zijn ze genomineerd voor de Dutch Blues Challenge waar zij met veel succes optraden.

VerbergenInformatie
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269