Zoek op term

Boekpresentatie: watertrappelen - Ik worstel en kom boven

zo. 9 feb. 2014 (afgelopen)

Boekpresentatie: watertrappelen - Ik worstel en kom boven

Wat startte als een opdracht voor de opleiding tot ervaringswerker, groeide uit tot een boek. Hierin beschrijft de auteur haar levensverhaal, van een gewoon klein meisje tot volwassen vrouw. Niets bijzonders zo op het eerste oog… 
Wat het verhaal anders maakt dan dat van anderen is dat de ontwikkeling van een angststoornis centraal staat in het boek. Het geeft een beschrijving van de eerste lichte angstaanvallen tot aan extreme angst voor autorijden op de snelweg. Hoe in therapie gaan haar teveel werd en de auteur in een crisis terecht kwam. Maar vooral hoe ze er weer bovenop kwam en nu haar leven leidt op een eigenzinnige manier, waarin ook angstige momenten een eigen plek hebben gekregen. 
 
Life is what happens to you while you’re busy making other plans
John Lennon
 
Iedereen is van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie van Watertrappelen - Ik worstel en kom boven.
De presentatie vindt plaats op zondag 9 februari om 15.00 uur in het Keenter Hart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert.
 
Voor meer informatie en verkoop zie:
www.watertrappelen.nl
www.facebook.com/watertrap

VerbergenInformatie
15.00 uur
gratis
VerbergenKeenter Hart
Keenter Hart
St. Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland
06-81921833