Zoek op term

BuitenBios en talentenshow

za. 14 sep. 2013 (afgelopen)

BuitenBios en talentenshow

De wijken Biest en Groenewoud organiseren een BuitenBios met hieraan voorafgaand een spetterende Talentenshow! De Talentenshow is er dit jaar voor het eerst en start om 17.00 uur. Vervolgens zal rond 19.45 uur de animatiefilm Brave worden vertoond. Beiden zullen plaatsvinden in het park Aan de Bron gelegen op de hoek van de Maaslandlaan en de Graafschap Hornelaan. Iedereen is welkom om samen met andere wijkbewoners te genieten van deze gezellige avond.

Kinderen tot 12 jaar kunnen deze avond van 17.00 tot 19.00 uur onder andere een dansje laten zien of een liedje zingen/playbacken. Deze show wordt begeleid door een DJ, maar eigen CD of MP3 kan ook worden meegenomen. Terwijl de kinderen op het open podium hun verschillende talenten laten zien, kunnen u en uw kind tegen een kleine betaling genieten van een drankje en diverse Turkse hapjes. Vanaf 19.00 uur kunt u, onder het genot van deze hapjes en een muziekje, een plekje zoeken voor de film. Neem hiervoor uw eigen dekentje of stoeltje mee, zodat u heerlijk comfortabel naar de film kunt kijken. Om het nog extra gezellig te maken en een echt bioscoopgevoel te krijgen, is er gratis popcorn en ranja voor de kinderen. Tijdens de Talentenshow en de BuitenBios is het park voorzien van sanitaire voorzieningen.

De gehele avond wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en zal alleen doorgang kunnen vinden bij goed weer. Bij slecht weer worden de Talentenshow en de BuitenBios verplaatst naar een alternatieve datum. Tenzij er al eerder extreem slecht wordt voorspeld, wordt op zaterdagochtend 14 september een besluit genomen over het al dan niet kunnen doorgaan van het evenement. Bij twijfel kunt u de organisatie in het park benaderen.

VerbergenInformatie
17.00 uur
gratis
VerbergenPark aan de Bron
Park aan de Bron
Maaslandlaan 1
6004 GC Weert
Nederland
06-23121324