Zoek op term

Buitengewoon Tafelen

zo. 6 apr. 2014 (afgelopen)

Buitengewoon Tafelen

Met Buitengewoon Tafelen ontdekt u de beste restaurants van Weert. In deze restaurants wordt met passie gekookt en weet de chef zijn gasten telkens weer te verrassen met een creatieve menukaart.

Op zondagmiddag 6 april 2014 van 12.00 tot 17.00 wandelt u langs diverse restaurants. U ontvangt van ons een duidelijke routebeschrijving, waarop de locaties van de restaurants in de juiste volgorde, te vinden zijn. U loopt de route met uw eigen gezelschap, dus met z'n 2-en, 3-en, 4-en, enz. Bij elk restaurant staat een heerlijk gerechtje met bijpassende wijn voor u klaar.

Speciale wensen
Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met vegatariërs. Voor elke wandeling kan er worden gekozen uit een 'gewone' kaart of een vegetarische kaart. Dit kunt u aangeven op de website: www.buitengewoontafelen.nl. Daar kunt u ook andere speciale dieetwensen doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bij alle restaurants bekend is. 

Kaarten bestellen
De kaarten kosten €60,- en zijn enkel vooraf verkrijgbaar! Bestel ze in onze webshop (www.buitengewoontafelen.nl). Let op: we verkopen maximaal 400 kaarten per stad en op-is-op. Wees er dus op tijd bij.

 

VerbergenInformatie
12.00-17.00 uur
€60,00
VerbergenBuitengewoon Tafelen
Centrum Weert
Buitengewoon Tafelen
Markt 1
6001 EJ Weert
Nederland