Zoek op term

Café Don Bosco pakt uit

do. 26 dec. 2013 (afgelopen)

Café Don Bosco pakt uit

In de dagen rond de jaarwisseling pakt Café Don Bosco uit. Het café presenteert een programma met voor ieder wat wils.

Op Tweede Kerstdag begint om 17:00 uur een Biljart- & Toeptoernooi. Aanmelden is gewenst, maar het is mogelijk om terplekke aan te sluiten. Geen liefhebber van biljarten of toepen? Geen probleem, het café is natuurlijk voor iedereen die gezelligheid zoekt geopend.

Het nieuwe jaar viert Café Don Bosco op een extra feestelijke manier. Schud elkaar de hand, zoen elkaar en wens iedereen een goed en gelukkig 2014. Dit allemaal onder het genot van een drankje en natuurlijk ook live muziek. Op 1 januari komt vanaf 20:00 uur Duo Two For You de nieuwjaarsreceptie muzikaal omlijsten. Dit zangduo staat gegarandeerd voor feest. Het speelt de nieuwste hits uit de top 40 maar ook muzikale hoogtepunten van Golden Oldies tot Rock.

Zodra we gewend zijn aan 2014 staat er weer een gezellige avond op het programma. Op 11 januari organiseert het café een Hollandse Avond, met muziek van DJ Rob Princen. Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom om te genieten van een geweldig feest. De muziek zal natuurlijk veel Nederlandstalig zijn, maar ook anderstalige hits van Nederlandse bodem bevatten.

Het adres van Café Don Bosco is Boshoverweg 60, centraal gelegen in de wijk Boshoven, Weert. Meer informatie over het activiteitenprogramma in het café is te vinden op www.cafedonbosco.nl.

VerbergenInformatie
vanaf 17.00 uur
gratis
VerbergenCafé Don Bosco
Café Don Bosco
Boshoverweg 60
6002 AD Weert
Nederland