Zoek op term

Carmen in het Munttheater

vr. 16 nov. 2012 tot zo. 18 nov. 2012 (afgelopen)

Carmen in het Munttheater

De opera Carmen van Georges Bizet is wellicht de meest beroemde opera aller tijden. Wie kent niet de melodie van de Habañera en het Lied van de Toréador? De opera vertelt de wanhopige liefde van Don José voor het zigeunermeisje Carmen. Zij valt echter voor de knappe stierenvechter Escamillo. Een noodlottige afloop valt niet meer af te wenden. Dit schitterende operaspektakel wordt uitgevoerd door een gemengd koor, jeugdkoor, solisten, dansgroep, orkest en fanfare.

Let op! Het is niet mogelijk om met de kortingsbon van de Rabobank kaarten te reserveren via de website. Dit kan uitsluitend telefonisch en via de Theaterkassa.

VerbergenInformatie
De operavoorstelling start om 20:15 uur
19,50
Verbergen
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495 513575