Zoek op term

Circo Simonelli + Oaken Towls

za. 14 jun. 2014 (afgelopen)

Circo Simonelli + Oaken Towls

Circo Simonelli

Een super strakke ritme sectie met funky gitaar rifjes en een dikke basgitaar. De drie sexy blazers op de voorgrond zorgen dat de voetjes geheid van de vloer komen!
Met eigen composities maakt Circo Simonelli er een geweldig feest van.
Circo Simonelli staat voor high energy, soul, disco en funk. De energie en het enthousiasme spatten van het podium. De formatie werd opgericht door frontman en trompettist Luca Simonelli, die opvalt met zijn uitzinnige dansjes. Ze winnen prijs na prijs (Sound Vision Music Award,  Roots on the Road 2012, Ongekend Talent van 2013) en toeren regelmatig in het buitenland. De jury van de Roots on the Road prijs roemde be band voor “de gelijkwaardige muzikale bijdragen van alle leden van deze energieke funkband".

The Oaken Towels
The Oaken Towels bestaan uit jonge, talentvolle Weerter muzikanten, de band is opgericht in november 2012. De band wordt gevormd door een strak combo en een enthousiaste zanger aangevuld met swingende blazers. The Oaken Towels spelen bekende en minder bekende pop, blues, swing en soul nummers zoals nummers van Michal Bublé, Joe Cocker en The Blues Brothers. Ondanks hun korte bestaan zijn The Oaken Towels al meerdere malen te beluisteren geweest; finale Battle Talents, diverse feesten,borrels, gala’s, cafés, Van Horne Muziekgala in het Munttheater, voorprogramma Nick en Simon, winnaars van Van Horne Pop, Muziekfestival De Bosuil 10 jaar, Stadsschouwburg Sittard-Geleen en Openluchttheater de Lichtenberg.

 

VerbergenInformatie
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269