Zoek op term

Concours Hippique: de Royer Ruiterdagen

za. 9 aug. 2014 tot zo. 10 aug. 2014 (afgelopen)

Concours Hippique: de Royer Ruiterdagen

Het jaarlijkse concours hippique van rijvereniging Equinus uit Stramproy is met ca. 1000 deelnemende spring- en dressuurcombinaties een van de grootste paardensportevenementen van Limburg. Omdat het concours een week voor de Limburgse kampioenschappen valt zien veel deelnemers aan die kampioenschappen het als de ideale generale repetitie. Het belooft dus weer een sterk deelnemersveld te worden.
Het concours begint op zaterdag 9 Augustus met de pony’s. Voor de jonge ponyruiters wordt er een Bixie wedstrijd georganiseerd. Op zondag 10 Augustus is het de beurt aan de paarden. Evenals vorig jaar staat er op zondag rond het middaguur een kür op muziek op het programma. Het belooft dus weer een mooi en spannend evenement te worden.
We zijn blij dat we ook dit jaar weer terecht kunnen op het prachtige terrein van Bert Klaessen aan de Wisbroek in Stramproy. Op het terrein is er een strodorp ingericht, waar diverse kramen hun waren presenteren. Voor de jonge gasten is er de beschikking over een paardenspringkussen. De toegang en parkeren is gratis.

VerbergenInformatie
vanaf 09.00 uur
gratis
VerbergenRijvereniging Equinus te Stramproy
Edmar Meuwissen
Rijvereniging Equinus te Stramproy
Houtbroek 10
6039 RL Stramproy
Nederland
06-81431728